SE UDPLUK AF KØBERE NEDERST PÅ SIDEN

En bolighandel handler jo selvsagt ikke kun om at få solgt sin ejendom. For hver boligsælger er der jo som regel også en boligkøber.

Hos BoligNøglen prioriterer vi et velopdateret køberkartotek højt, hvor vi aktivt kan hjælpe dig som køber med at finde din drømmebolig. Hos os får du altid en professionel og engegeret behandling og du vil opleve, at vi gør en ekstra indsats for dig der har valgt at lade dig opskrive i vores køberkartotek. Vi holder en løbende kontakt med alle de købere som ønsker at være i vores køberkartotek og kan tilbyde dig en service udover det sædvanlige.

Hvis du vil skrives op i vores køberkartotek, så ring til os på tlf.nr. 71 99 09 09 eller skriv os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du oplyser følgende om dig og dine boligønsker:

·         Postnummer og/eller kommune som du søger bolig i

·         Hvilken hustype du søger – f.eks. villa, rækkehus, ejerlejlighed eller andet

·         Minimum antal soveværelser som du ønsker i boligen

·         Minimum antal bolig kvm.

·         Maximum pris som ejendommen må koste

·         Dine kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail

·         Søger du lejlighed og ønsker en bestemt etage beliggenhed, bedes du oplyse dette

·         Søger du på en bestemt vej/adresse, bedes du oplyse dette.

 

Skriv også gerne hvor mange personer I er i jeres husstand og gerne lidt yderligere oplysninger om dine ønsker for din nye bolig. På den måde kan vi bedre klare søgningen for dig.

 

Køber nr. 20122407

En familie på 2 voksne og 2 børn som netop har solgt deres lejlighed i indre by, søger villa beliggende i omegnen af København f.eks i områder som Amager, Brønshøj, Vanløse, Lyngby. Andre områder kan også være interessante, bare der er let adgang til København med cykel og offentlig transport. Ejendommen skal minimum rumme 3 soveværelser samt mulighed for gæsteværelse eller kontor - evt. i kælder. Derudover skal der skal være mulighed for køkken/alrum og ejendommen skal være beliggende i roligt villakvarter med syd/vest vendt have.

 

Køber nr. 20122607

Lejlighed søges i København, områder som København Ø, Frederiksberg, indre København, Hellerup, Nørrebro eller Vesterbro er mest attraktivt for denne køber. Et godt håndværker tilbud. Lejligheden skal helst være placeret på hjørnet af bygningen, ønsker så få naboer som muligt. Mulighed for baggård med legeplads og grønne områder.

 

Køber nr. 20120109

Familie søger mindre landsted med hovedhus som der helst ikke skal gøres for meget ved. Huset skal være ca. 130 -150 kvm og være nogenlunde klar til indflytning. Gerne 1 1/2 - 2 hektar jord og gerne beliggende tæt til vand/strand. Min. 10 - 15 km til større by, eks. på områder kan være Jægerspris, Helsinge, Kulhuse, Nykøbing, Lystrup, Vestsjælland ved Holbæk. Familien har ikke låst sig fast på et bestemtområdet, så flere områder kan komme på tale. Max. pris idee kr. 2.500.000,-.                                            

 

 

 

 

 

 

 
Følg os på Facebook
 

Bolignøglen, Ejendomsmæglere  -  Knardrup Bygade 16, Knardrup, 3660 Stenløse  -  tlf. 71 99 09 09 -  info@bolignoeglen.dk