Som køber kan det være svært at vide sig sikker på om du nu også betaler den rette pris for den nye bolig, og om du køber den bolig der passer bedst til dine behov nu og i fremtiden. En bolighandel er ikke et impulskøb, og der ligger mange overvejelser og følelser i den proces det er at finde drømmeboligen. Det ved vi hos BoligNøglen, og vi gør derfor vores yderste for at sikre at alle vores kunder kommer godt på plads med en bolig, der passer netop til deres behov.

Nogle af de tanker og spørgsmål som typisk melder sig er:

Hvad står der rent faktisk i en salgsopstilling og hvad skal boligen koste? Er der store udgifter som man skal være opmærksom på? Hvilken lånetype er den rette? Dette er bare nogle af de spørgsmål vi kan give dig råd og vejledning i. Derudover kan vi naturligvis også hjælpe dig med følgende opgaver:

·     Prisforhandling når du har fundet din nye bolig

·     Vi kan gå med dig i banken og sikre at du får den bedst mulige rådgivning

·     Gennemgå handlens mange dokumenter med dig

·     Skrive dit skøde

·     Vi kan lave refusionsopgørelse når nøgleoverdragelsen har fundet sted

·     Vi kan lave købsaftale hvis du og sælger selv har fundet hinanden og/eller

    ejendommen ikke er til salg hos en ejendomsmægler

 

Så hvis du går med tanker om at købe en ny bolig, men ikke orker at gennemgå de stakkevis af ejendomme der er til salg, eller hvis du bare ønsker en rådgiver der er på din side i købsprocessen, så ring til os. Vi mener det alvorligt, når vi siger at erfaring, uddannelse, troværdighed og faglighed er begreber vi kendes på. Vi sætter en ære i at tage udgangspunkt i kundens – og ikke ejendomsmæglerens situation.

 

 

 

 

 
Følg os på Facebook
 

Bolignøglen, Ejendomsmæglere  -  Knardrup Bygade 16, Knardrup, 3660 Stenløse  -  tlf. 71 99 09 09 -  info@bolignoeglen.dk