BoligNøglen er en selvstændig og fleksibel ejendomsmæglervirksomhed med erfaring fra salg af alle typer boliger på hele Sjælland.

Vores markedsføringskoncept er gennemprøvet i mange handler og derfor kan vi dokumentere at din bolig bliver set mere end de øvrige mægleres.

- Vi ser os derfor ikke lokalt begrænset, og vi ser også gerne på om der kan opstilles en løsning af salg af lidt specielle ejendomme. Vi vil derfor gerne stå for at:

- Vi er nærværende og vores kunder oplever en god service hos os, og at man ikke blot er ’en af mange’ på mæglerens hylder.

- Vi tager udgangspunkt i den konkrete situation, og hvad kundernes behov reelt er, ikke nødvendigvis et standard koncept.

- Vi tror på nogle gammeldags værdier såsom venlighed, troværdighed, ordentlighed, at behandle andre mennesker som man selv gerne ville behandles, at en god kundeoplevelse i virkeligheden er den bedste ambassadør for den næste opgave,

- Vi ser vores kunder som vores samarbejdspartnere, som vi tilstræber at have netop et godt samarbejde med. Således er vores kunder ikke bundet af en længerevarende kontrakt, men kan frit opsige aftalen.

Det er dét vi gerne vil stå for at være. Og du er meget velkommen til at prøve efter, om vi kan leve op til ordene.

 

 
Følg os på Facebook
 

Bolignøglen, Ejendomsmæglere  -  Knardrup Bygade 16, Knardrup, 3660 Stenløse  -  tlf. 71 99 09 09 -  info@bolignoeglen.dk