Arne Nørgaard Christiansen

Jeg hedder Arne Christiansen, og jeg har i mange år arbejdet med køb og salg af boliger, mine erfaringer dækker områder Gentofte, Rudersdal, Lyngby, Furesø, Allerød, Hørsholm, Gladsaxe, Ballerup, Frederikssund og Egedal kommune.

Mit personlige engagement har sikret at så godt som alle boliger er solgt, solide referencer kan dokumenteres, f.eks. at 80 % af alle boliger i kommission i kriseåret 2008 var solgt inden for fire måneder uden væsentlige prisnedslag.

Min tidligere baggrund inden for udvikling og anvendelsen af IT, har medvirket til, at jeg så andre veje på markedsføring og arbejdsgange i branchen, hvilket har haft stor betydning for de dokumenterede salgsresultater, liggetider, købsresultater med mere.

Jeg har desuden stor erfaring som køberrådgiver på købers side, hvor vi meget gerne hjælper dig med at finde den kommende bolig og få den forhandlet igennem til den rette pris. Efterfølgende har jeg gode råd til hvordan du kommer godt igennem processen uden efterfølgende ubehagelige oplevelser.

Ring eller mail, for at høre nærmere om, hvad jeg kan hjælpe dig med i forbindelse med salg af din nuværende bolig, eller køb af din kommende bolig. Kontakt mig gerne på 71 99 09 29 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

Arne Nørgaard Christiansen

 

Michael Lydolph

Siden 1979, hvor jeg gennemførte min første bolighandel, har jeg arbejdet med ejendomshandel. I årene derefter drev jeg virksomhed på fritidsbasis. Jeg er uddannet  ejendomsmægler.

I 1984 startede jeg hos Bent Moestrup i Blovstrød på fuld tid og har siden været ansat hos bl.a. home, Nybolig, EDC og Lokalbolig, både som ejendomsmægler og partner.

I perioden 1991 til 1997 var jeg butikschef i Scheel og Orloff Allerød (nuværende Estate). Igennemtiden har jeg arbejdet i det meste af Nordsjælland og Storkøbenhavn, lige fra Østerbro og Frederiksberg samt Gentofte, Lyngby/Taarbæk, Allerød, Egedal og Gribskov kommune. Derudover har jeg arbejdet med fritidshuse i Halsnæs, Liseleje og Ølsted.

I 5 år har jeg arbejdet med liebhaver/lystejendomme samt landbrugsejendomme i Nordsjælland via EDC-Landbrug og havde samarbejdsaftale med Nordsjællands Landboforening.

Jeg har ligeledes arbejdet som privatrådgiver med autorisation som låneformidler for BRFkredit samt Totalkredit.

Med ovennævnte erfaring vil jeg også være istand til at hjælpe dig med dit boligsalg eller som købermægler ved dit køb. Jeg kan kontaktes på 71 99 09 69 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

 

Helle Jønch

Hej! Jeg arbejder i Bolignøglen som Freelance Ejendomsmægler.  Jeg dækker området omkring København S, SV og København. De fleste af mine sager kommer via netværk - og jeg indestår for mine ejendomme 100% - jeg laver alt sagsarbejde og står for hele salgsforløbet. Derfor har jeg også maksimalt 10-15 unikke ejendomme til salg ad gangen.  Jeg er 41 år og bosat på Amager. Jeg har boet i København siden jeg var 15 år  - og kender byen ganske godt.

Jeg er ikke en traditionel ejendomsmægler. Er trænet i SERVICE, salg og indretning. Har sidenhen fået fokus på ejendomshandel - og jeg fik 12 i "omsætning af fast ejendom". Udover ejendomshandel er jeg aktiv i Vest Amager lokaludvalg - og deltager aktivt i debatter om byudvikling i området; herunder hvad der skal ske med Amagerbrogade, grønne stier, kvarterløft for Urbanplanen, sti-systemer på fælleden og grønt Amager.

Jeg har stor interesse for design, indretning og renovering af hjem og bolig. En branche jeg har været i, i flere år, og stadig har som bibeskæftigelse. Derudover har jeg arbejdet i forsikringsbranchen samt solgt møbler og byggematerialer.

De sidste år har jeg arbejdet bl.a. hos Amagerbolig og 123hjem. Jeg har ligeledes arbejdet som sagsbehandler hos advokat Weldings. Jeg har erfaring fra handler i haveforeningerne - og jeg elsker det miljø som findes der. Derudover har jeg efterhånden stor erfaring fra handel med andelsboliger, ejerlejligheder samt villa'er.

Jeg tilbyder køberrådgivning. Sammen gennemgår vi handlen i detaljer, gennemgår dokumenterne vedlagt og jura'en i købsaftalen, jeg holder kontakten med sælgers mægler og bankerne, laver skøder. Derudover tilbyder jeg boligcoaching - hvor du guides i at finde din nye bolig.

Jeg ser frem til sammen med dig at løse din bolighandel på en tryg og professionel måde. Kontakt mig for en uforpligtende boligsnak på mobil: 71 99 09 59 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

 
Følg os på Facebook
 

Bolignøglen, Ejendomsmæglere  -  Knardrup Bygade 16, Knardrup, 3660 Stenløse  -  tlf. 71 99 09 09 -  info@bolignoeglen.dk